Informació per a autors novells, notícies sobre el certamen Paraules a Icària,
reflexions sobre el món editorial, novetats del nostre catàleg, entrevistes amb els autors...
Coneix més a fons les motivacions d'aquesta petita i encara jove editorial!

dimecres, 30 d’abril del 2008

Un racó per a lectors, autors i editors

Edicions Saragossa sempre ens hem plantejat treballar conjuntament amb els nostres autors. Des d'ara, ho volem fer també amb els lectors, intercanviant opinions i impressions dels llibres a partir d'aquest espai.

Aquí hi trobareu material dels autors i dels editors: anècdotes, curiositats, entrevistes i reflexions sobre les novel·les, poesia i altres llibres publicats. Volem valorar la paraula escrita, sumar esforços i escampar totes aquelles idees que activin el pensament, la imaginació, que desvetllin records, despertin emocions i facin passar una bona estona als lectors.

Alhora, el nostre bloc pretén ser una eina útil on informar sobre les darreres novetats i presentacions de llibres i un espai de referència, un racó per als que voleu dir la vostra a l'editorial i als autors. Per això, us animem a participar d'aquest invent, amb la voluntat de fer créixer la nostra cultura.

Fins aviat!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla una excel.lent iniciativa. Endavant!

Anònim ha dit...

Acabo de veure aquest blog ! I no volia deixar passar l'ocasió sense dir-vos que em va encantar el llibre de l'Enriqueta Capdevila, "Gira la Roda". De lectura deliciosa, crec que pot donar moltes claus útils, tant a pares i mares com a educadors en general. Un llibre que destil·la saviesa, no pas d'enciclopèdia, sinó de quotidianitat. Recomano vivament que no us el perdeu !