Informació per a autors novells, notícies sobre el certamen Paraules a Icària,
reflexions sobre el món editorial, novetats del nostre catàleg, entrevistes amb els autors...
Coneix més a fons les motivacions d'aquesta petita i encara jove editorial!

dijous, 1 de maig del 2008

«Seré àvia!!!», un bon llibre per la mare

Un llibre sempre és un bon regal i, si encertes el títol, pots expressar molta complicitat. Imaginem que escollim un llibre que parli de les emocions i reflexionem si qui el llegirà se les sentirà seves. Caldrà que no resulti empalagós sinó que l'autor tingui ganxo i s'expliqui amb gràcia.

Així, hem pensat: «Què podríem recomanar pel dia de la mare, per aquest diumenge 4 de maig?». Ha de ser un llibre que no embafi, perquè venim de celebrar Sant Jordi... Per temàtica, ritme i intencionalitat de l'autora creiem que ja hem trobat una bona recomanació! Apunteu: Seré àvia!!! de M. Àngels Gilberga. Edicions Saragossa (2007).

El llibre Seré àvia!!! de M. Àngels Gilberga és una bona lectura per a les mares. Sobretot perquè l'autora l'ha escrit pensant en elles. Així ho explicava Gilberga en una entrevista, (aquí la podeu llegir sencera):

«Vaig pensar en les meves filles, quan els arribi aquest moment. Quan un té trenta anys, té els avis vells. Però jo volia dir: l’àvia és algú que encara treballa, està activa, desitja… Em va fer il·lusió recollir-ho i regar-ho al meu fill Ignasi. Està tan entusiasmat que ara té bessons! En Martí i en Marcel!»
El relat, escrit amb naturalitat i frescor, posa sobre la taula les relacions mare-fill/a i descriu situacions que no sempre són evidents.

Per qui hagi llegit Seré àvia!!!: què us ha semblat?

Bona lectura, bon regal i bona maternitat!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot i que encara no he viscut l'experiència de la "gestació d'una àvia" disfruto llegint aquest fresc llibre de vivències. És ple de la savieses que dona la vida a aqui realment té el do d'observar i analitzar els detalls que "a priori" semblen insignificants.
Recomanable a les futures àvies per treure-les del mite del ganxet i el balancí, i a la resta de mortals per oferir-nos una distreta i instructiva estona de lectura.

Felicitats M. Àngels per la valentia de mostrar-te tal com ets

Conxi