Informació per a autors novells, notícies sobre el certamen Paraules a Icària,
reflexions sobre el món editorial, novetats del nostre catàleg, entrevistes amb els autors...
Coneix més a fons les motivacions d'aquesta petita i encara jove editorial!

dilluns, 26 de maig del 2008

Un itinerari, camí d'Icària


La pluja de dissabte no evitar que una trentena de persones s'apleguessin el matí davant l'estàtua de l'Adolescent, al barri del Poblenou. Guiats per l'Arxiu Històric i amb la companyia de l'autora de La moneda del malfat, Àfrica Ragel, van recórrer els carrers del barri del Poblenou seguint els llocs més significatius de la novel·la.

Tothom apuntava els seus records o històries amb un ambient agradable i distès. L'autora va llegir fragments de l'obra i, a cada anècdota del llibre, els membres de l'Arxiu hi afegien un bocí més de la història del barri.

Cartografia: © J. Nuet Badia, 2008
Des de la placeta Prim i la Farmàcia del Taulat 62, passant per la Torre de les Aigües, el Cementiri i fins arribar a la Fàbrica del cànem, que avui és un hotel. La ruta va acabar amb un sorteix de tres exemplars de La moneda del malfat i un vermut al Centre Moral i Cultural de Poblenou.

D'aquesta bona excusa per passejar pel barri se'n deriven dos pensaments: 1) val la pena llegir i compartir-ho; i 2) els itineraris que de tant en tant organitza l'Arxiu Històric del barri són molt interessants. Estigueu-hi atents a la pàgina de l'Arxiu o associeu-vos-hi!