Informació per a autors novells, notícies sobre el certamen Paraules a Icària,
reflexions sobre el món editorial, novetats del nostre catàleg, entrevistes amb els autors...
Coneix més a fons les motivacions d'aquesta petita i encara jove editorial!

dimarts, 10 de gener del 2012

Anton Carrera presentarà «Thesaurus» d'Àfrica Ragel

El proper dijous 19 de gener Anton Carrera, poeta i filòleg, presentarà la novel·la juvenil Thesaurus. Ombres a Barcelona d'Àfrica Ragel. Aquesta obra va ser guardonada a la categoria «Relats» del III certamen Paraules a Icària (2011).

Dia: dijous 19 de gener
Lloc: El Corte Inglés. Sala d’Àmbit Cultural, 6a planta (av. Portal de l’Àngel, 19-21, de Barcelona).
Hora: a les 19.00 h
 


L'acte és lliure i gratuït. Us hi esperem!



Sobre la novel·la
El mar gronxava vaixells que, de ciutat en ciutat, transportaven mercaderies, comerciants, corsaris, esclaus, fugitius… Quan els vaixells buidaven el seu ventre, uns i altres cercaven aixopluc i fortuna. Al capvespre, sobre la sorra humida de la platja, es produeix l’encontre de dos joves. Un amaga la seva identitat sota una gran capa, l’altre és un fugitiu de la justícia. No es coneixen, no saben res l’un de l’altre.

Amb ells el lector podrà fer un cop d’ull a la Barcelona del segle xiii i endinsar-se encuriosit en un laberint d’esdeveniments sorprenents, i a vegades colpidors, per on s’escola, dia a dia, la vida dels protagonistes. El passat i la recerca d’un tresor, sota el poder malèvol dels més forts, posa a prova la seva incipient relació i el seu afany per aconseguir un futur millor.

Superada la dissort, els joves abandonen la ciutat i, mentre el Mediterrani gronxa el vaixell, llancen al mar el penjoll de pedra transparent que els lliga a un passat ple d’ombres.