Informació per a autors novells, notícies sobre el certamen Paraules a Icària,
reflexions sobre el món editorial, novetats del nostre catàleg, entrevistes amb els autors...
Coneix més a fons les motivacions d'aquesta petita i encara jove editorial!

dijous, 21 de gener del 2010

Avui presentem "Entre llençols"

Avui dijous 21 de gener a les set de la tarda presentem el llibre de poesia eròtica Entre llençols. Poemes per a la tauleta de nit, de Carme Rovira. L'acte, a càrrec de Rosa M. Pujol i Vilallonga, degana de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB, tindrà lloc a la Casa del Llibre (passeig de Gràcia 62), a Barcelona.

Per anar fent boca, us n'oferim un tastet:


Creació
Somni voluptuós sang
anhel, perfum, flor
neu, dansa, ocell
mar, pluja, sol, esperma,
ventre i bellesa,
obra de poeta, creació.

Sobre l'autora
Carme Rovira va néixer a Barcelona l’any 1942, va viure a París i viatjant descobreix món, però el que més li plau és llegir i escriure. Escriure per a infants (ha rebut diversos premis) i per a adults; comunicar amb autors i amb lectors, compartir-hi la imaginació creativa; oferir als altres les seves petites i/o grans experiències, la seva actitud davant la vida. Ha publicat llibres per a infants, els seus poemes són inclosos en llibres de text i porta a terme tallers de poesia a les escoles. Pel que fa als adults ha col·laborat en diversos llibres col·lectius de narració i poesia.
Amb el relat Sostre de somnis obté una menció especial del jurat internacional Forum Femmes Méditerranée 1997. El pintor Josep Baqués incorpora poemes del llibre Entre llençols en la carpeta gràfica Viure el Silenci; Albert Guinovart musica poemes del llibre i els inclou al CD Austràlia. Amb el títol Ciència i Poesia lliguen col·labora amb el Departament de Didàctiques de la Matemàtica i la Ciència Experimental de la UAB
.

1 comentari:

Valentí ha dit...

Ostres, quina alegria veure reeditat aquest llibre! Bona senyal, oi? que la poesia es reediti.

Felicitats autora!